Event

Event i samband med D-Dagen 2019


D-Dagen är inte bara en arbetsmarknadsdag, utan vi håller även många spännande event i samband med mässan! Eventen är utformade tillsammans med partnerföretag med målet att skapa ett mervärde åt oss studenter. Vi har event som lunchföreläsningar, tävlingar, CV event där du får lära dig hur du gör ditt CV så attraktivt som möjligt, och kontaktsamtal där du som student får en personlig kontakt med företag. Längre ned på denna sida hittar du eventen D-Dagen anordnar. Följ gärna oss på våra sociala medier för mer information om anmälan och andra uppdateringar!

Ericsson Programming Challenge


Datum: 8 oktober 2019
Tid: 17:30 - 20:30
Plats: TBA
Beskrivning: Är du sugen på att väcka din tävlingsinstinkt? Då borde du delta i Ericsson Programming Challenge. Tävlingen består av tre uppgifter i olika svårighetsgrader, och ditt mål är att lösa så många som möjligt på så kort tid som möjligt. Du kan tävla själv eller i ett lag med någon annan. Mat ingår. Anmälningslänk kommer snart att dyka upp på denna sida, så håll ögonen öppna!

Lunchföreläsning med YELP


Datum: 9 oktober 2019
Tid: 12:15 - 13:00
Plats: L1
Beskrivning: Ämnet för lunchföreläsningen är "The state of Mobile Appliaction Development". Mat kommer att finnas till de första 100 anmälda, så anmäl er snarast för att säkra er plats!

Kontaktsamtal


Datum: 10 oktober 2019
Tid: 10:00 - 16:00
Plats: Nymble
Beskrivning: Ta chansen att hålla ett enskilt samtal med ett företag i en informell intervjuform. Detta är ett bra tillfälle för dig som student att komma i nära kontakt med och lära känna nyckelpersoner på företag som intresserar dig, som Ericsson, Bontouch och Facebook. Anmäl dig genom att trycka på knappen till höger.

Mässan


Datum: 10 oktober 2019
Tid: 10:00-16:00
Plats: Nymble
Beskrivning: D-Dagen vi alla har väntat på! Mässan äger rum i Nymble och har i år hela 80st företag som ställer ut, ett rekord genom tiderna. Företagen har stor spridning inom olika branscher och inriktningar, vilket är till stor fördel för dig som söker exjobb, sommarjobb, deltidsjobb eller har allmänna funderingar kring din framtida karriär. Detta vill du inte missa! Mer information om mässan hittar du här.

D-Dagen

D-Dagensittningen


Datum: 10 oktober 2019
Tid: Kvällen efter mässan
Plats: Syster O Bror
Beskrivning: Som avslut på heldagsmässan anordnas en traditionsenlig sittning för D-studenter och företagsrepresentanter! Detta är ett bra tillfälle att komma i närmare kontakt med företagen som har deltagit på mässan i en mer avslappnad miljö. Se till att anmäla er i tid för att säkra din plats! Detta är en sittning du inte vill missa :)

KONTAKTA D‑DAGEN

Säljgruppen

[email protected]

Victor Sellstedt
Simone de Blasio

D-Dagenansvarig

[email protected]

Eventgruppen

[email protected]