Företag

STÄLL UT D‑DAGEN 2021


Ingen kan ha missat att vi under senaste tiden befunnit oss i en pandemi, men hur mässan kommer påverkas är inte lika uppenbart. Vi har noga iakttagit läget för att kunna ta välinformerade beslut, även om det alltid funnits en osäkerhet. Vi har tittat på folkhälsomyndighetens rekommendationer, rådande restriktioner, statistik rörande sjukdomsfall mm; för att tillslut ha kommit fram till hur vi ska göra. Mässan kommer genomföras fysiskt! Det innebär att företag och studenter samlas i Nymble (Drottning Kristinas väg 15-19, 114 28 Stockholm) under dagen för att få träffa varandra. Med det sagt har vi stor respekt för att smittspridning fortfarande sker, och vi kommer göra vårt yttersta för att minimera riskerna som kommer med att träffas fysiskt. Några av de åtgärder vi kommer att vidta är följande:

Om ni har några frågor, förslag eller önskemål om hur mässan kan/kommer anpassas kan ni kontakta oss.

BASPAKET

Pris: 28 000 kr

Extra tillägg

Det går att beställa till extra av det som kan behövas. Exempel på detta är fler ståbord eller biljetter till sittningen. Kontakta gärna oss om ni har några frågor.
Har ni några frågor kring detta hör av er till oss på [email protected]

Övrig information

Kan vi som företag synas mer än att enbart deltaga på mässan eller sponsra D-Dagen på något sätt?

Kontakta [email protected] och skriv ett mejl om vad era tankar är så bör ni komma fram med någon lösning. Det kan bland annat vara att ha sin logotyp på goodiebag påsen eller något annat roligt.

Finns det möjlighet att hålla event tillsammans med D-Dagen?

Det finns möjlighet att hålla företagsevent tillsammans med D-Dagen. Vänligen kontakta oss på [email protected] för mer information.

Jag undrar något annat, vem ska jag kontakta?

Skicka iväg ett mejl till [email protected], så ser vi till att besvara er fråga.