Företag

ANMÄLAN

Anmälningsprocessen för D-Dagen sker i tre steg:

STEG 1

Det första steget går ut på att fylla i en intresseanmälan genom att klicka på länken nedan. Efter att den är ifylld kommer ni få ett mejl med information om ni gått vidare i anmälningsprocessen. Om vi har möjlighet att erbjuda er plats kommer det finnas ett avtal bifogat.

STEG 2

Nästa steg går ut på att signera avtalet (inklusive ett beställningsformulär), scanna det och inom tre (3) veckor skicka det till d‑[email protected] med rubriken “Kontrakt D-Dagen 2020 - Företagsnamn”. Observera att om vi inte får detta kontrakt inom tre veckor efter det att vi skickat kontraktet till den angivna epostadressen kan anmälan komma att plockas bort.

STEG 3

Det sista steget är att ni får tillbaka ett signerat avtal av D-Dagen inom två (2) veckor från det att vi fått tillbaka kontraktet, då är anmälan slutförd.

Påskrivet kontrakt - Vad händer nu?


Event

Om ni vill synas extra mycket inför D-Dagen är ett perfekt sätt att hålla event med Datasektionen dagarna och veckan innan D-Dagen. Vill ni anordna en lunch föreläsning eller annat event så kan ni kontakta NLG (Näringslivsgruppen) på [email protected]. Skriv att ni vill ha ett event i samband med D-Dagen, så kommer de sköta all kontakt med er kring eventet.

Vi önskar er varmt välkomna till D-dagen 2020!

KONTAKTA D‑DAGEN

Andreas Wallström
Julia Byström

D-Dagenansvariga

[email protected]

Säljgruppen

[email protected]

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER 2020

Ddagen
Heart
Ericsson
Ericsson
Heart
Ddagen
Ericsson
Ericsson
Ericsson
Ericsson