STÄLL UT D-DAGEN 2022

Varför ska vi som företag delta på D-Dagen?

D-Dagen är en bra möjlighet för företag eller myndigheter inom data- och IT-sektorn att knyta kontakter med studenter i olika faser i utbildningen. Kanske söker ni exjobbare, deltidsanställda, sommarjobbare eller nyexaminerade civilingenjörer? Vill ni öka synligheten som arbetsgivare, visa era pågående projekt, eller dela med er om er företagskultur? Anmäl då er till D-Dagen!


Anmälningsprocessen för D-Dagen sker i tre steg:

Steg 1

Det första steget går ut på att fylla i en intresseanmälan senast den 25 maj genom att klicka på länken nedan. Efter att den är ifylld kommer ni få ett mejl med information om ni gått vidare i anmälningsprocessen. Om vi har möjlighet att erbjuda er plats kommer det finnas ett avtal bifogat.

Anmälan 2022

Steg 2

Nästa steg går ut på att signera avtalet (inklusive ett beställningsformulär), scanna det och inom tre (3) veckor skicka det till [email protected] med rubriken “Kontrakt D-Dagen 2022 - Företagsnamn”. Observera att om vi inte får detta kontrakt inom tre veckor efter det att vi skickat kontraktet till den angivna epostadressen kan anmälan komma att plockas bort.

Steg 3

Det sista steget är att ni får tillbaka ett signerat avtal av D-Dagen inom två (2) veckor från det att vi fått tillbaka kontraktet, då är anmälan slutförd.

BASPAKET

  • 5 m2 yta
  • Bord, 1 st
  • Frukost och lunch, 2 personer
  • Kvällssittning, 2 personer
  • 10 st barbongar
  • El och Wi-Fi
  • Tillgång till företagslounge med fika och förfriskningar under dagen
  • En företagsvärd som hjälper er under dagen
  • Mottagning och förvaring av leveranser

Pris: 30 000 kr

Extra tillägg

Det går att beställa till extra av det som kan behövas. Exempel på detta är fler ståbord eller biljetter till sittningen.
Har ni några frågor kring detta hör av er till oss på [email protected]

Event

Det finns möjlighet att anordna företagsevent i samband med D-Dagen. Vänligen kontakta [email protected] för mer information.


Övrig info

Kan vi som företag synas mer än att enbart deltaga på mässan eller sponsra D-Dagen på något sätt?
Kontakta [email protected] och skriv ett mejl om vad era tankar är så bör vi komma fram med någon lösning. Det kan bland annat vara att ha sin logotyp på goodiebag-påsen eller något annat roligt.
Jag undrar något annat, vem ska jag kontakta?
Skicka iväg ett mejl till [email protected], så ser vi till att besvara er fråga.